AL-KO GT 4030 Li aku vyžínač Energy Flex

AL-KO GT 4030 Li aku vyžínač Energy Flex

Kód:403113608
Cena bez DPH:83,25 €
Cena s DPH: 99,90 €
Aktuálna zásoba: Na sklade >3 kusy

Akumulátorový vyžínač GT 4030 – precízna údržba trávnika pre Vašu záhradu

Silný 40 V akumulátor série EnergyFlex na vyžínanie bez emisií
Maximálne tiché vyžínanie v každom dennom čase
Pohodlná obsluha s Tipp-automatikou & flexibilnou prídavnou rukoväťou
Precízny strih vďaka otočnej hlavici vyžínača
Veľká šírka záberu, vrátane náhradnej cievky so strunou

AL-KO GT 4030 Li-Ion zo série EnergyFlex presviedča perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Bez emisií a ticho robí tento silný akumulátorový záhradný vyžínač svoju prácu v domácich záhradách. Vysoký výkon akumulátora v kombinácii s veľkou šírkou záberu a ľahkou obsluhou vďaka flexibilnej reznej hlavici, nastaviteľnému doplnkovému držadlu a Tipp-automatike Vám uľahčí precízne, časovo úsporné vyžínanie všetkých plôch, okrajov a zákutí Vašej záhrady.

Silný 40 V akumulátor s intervalom prevádzky od 60 do 80 min a šírka záberu 30 cm sa pri AL-KO GT 4030 Li-Ion postarajú o efektívne vyžínanie aj veľkých plôch. Li-Ion akumulátor s dlhou životnosťou je nabitý za cca 90/120 min. Silný vyžínač pre Vašu záhradu má dostatok energie, aby presne dočistil aj náročnejšie miesta. Pritom sa flexibilná strunová hlavica, otočná o 180 stupňov, s chráničom rastlín postará o najväčšiu precíznosť na okrajoch trávnika, pod kríkmi a popri stenách. Pomocou Tipp-automatiky ľahko nastavíte optimálnu dĺžku struny počas vyžínania tým, že klepnete hlavicou vyžínača o zem. Je možné individuálne nastavenie pracovnej výšky prostredníctvom teleskopickej hliníkovej tyče.
Vaša voľnosť: výkonný akumulátorový vyžínač od AL-KO je optimálny pre skúsených majiteľov záhrad, ktorí chcú pri práci ušetriť čas. Vďaka maximálne tichému pohonu zostanú Vaši susedia nerušení – a Vy vyžínate v ktoromkoľvek dennom čase, nezávisle od povinného dodržiavania pokoja.
Jeden akumulátor, veľa záhradných strojov: GT 4030 je súčasťou Vašej série EnergyFlex. Ak už stroje Energy-Flex vlastníte, vložte akumulátor, ktorý už máte, jednoducho do GT 4030. Ak si kupujete GT 4030 ako prvý zo série, doobjednajte si prosím aj akumulátor a nabíjačku (nie sú súčasťou dodávky). Vaša výhoda: naša dvojročná záruka výrobcu sa bude vzťahovať aj na akumulátor pre tento záhradný stroj.
Poznámka: údaje o veľkosti plochy a intervale prevádzky našich akumulátorových strojov sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).

Technické parametre:
Produktová rada EnergyFlex
Typ akumulátora Li-Ion 40 V max. 4 Ah/5 Ah
Uchytenie náhradnej cievky ja
Nastavenie struny Tipp-Automatik
Lieferumfang ohne Akku und Ladegerät
Otočná rezná hlava ja
Šírka záberu v cm 30
Hmotnosť v kg cca. 3,9
Zusatzgriff ja, verstellbar
Doba nabíjania batérie 60(80) / 90(120) min.
Pre tento produkt nie sú definované žiadne parametre.
Pre tento produkt neexistuje žiadne príslušenstvo.
Pre tento produkt neexistuje žiaden alternatívny tovar.
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.

Zatiaľ nebolo pridané žiadne hodnotenie. Môžete býť prvý. Prihláste sa a napíšte svoje hodnotenie.

Napíšte svoje hodnotenie
AL-KO GT 4030 Li aku vyžínač Energy Flex

AL-KO GT 4030 Li aku vyžínač Energy Flex

Napíšte svoje hodnotenie