Novinky a recenzie

NOVINKA od FESTOOL - Cenový strop nákladov za opravy

Ako zmluvný predajca FESTOOL by sme vás radi informovali o novinke, ktorú od mája 2023 FESTOOL zavádza do praxe pre svojich zákazníkov. Viac info v článku.

U-MAX FEST LETÁK

Pozrite sa čo všetko vás na našom festivale čaká!

U-MAX FEST SÚŤAŽE - zapojte sa a vyhrajte hodnotné ceny!

Keďže sa blíži náš U-MAX FEST pripravili sme si pre vás súťaže o hodnotné ceny - skrutkovač STANLEY, kosačku AL-KO a pílu HUSQVARNA! Po otvorení článku viac info k súťažiam.

U-MAX FEST 4. a 5.5.2023

Náš tradičný festival náradia je opäť tu! Ako každú jar (okrem pár výnimiek) sa tento rok stretneme vo štvrtok a v piatok 4. a 5. mája v areáli pred našou predajňou v Námestove. Srdečne vás pozývame!

VIANOČNÝ LETÁK 2022

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí si nechtiac (alebo aj chtiac) nechávajú kúpu darčekov na poslednú chvíľu, máme pre vás tento "ťahák" v podobe vianočného letáka.
Nechajte si od nás poradiť a potešte seba alebo vašich blízkych - kutilov a profi majstrov novým náradím a gazdinky, manželky, mamky zas strmi z kategórie čistiacej techniky. Pozrite si leták TU.

MILWAUKEE TOUR 8.9.2022 v U-MAXe

Srdečne pozývame všetkých naších zákazníkov 8. septembra 2022 na Milwaukee Tour k nám do U-MAXu v Námestove. Špeciálne sady, darčeky, súťaž o náradie v hodnote 1000€ a oveľa viac ...
 

PRENÁJOM PREVZDUŠŇOVAČA TRÁVNIKA

Jar je tu a váš trávnik si zaslúži tu správnu jarnú kúru. Dodajte mu potrebné živiny, ktoré teraz potrebuje, hlavne vzduch. Vertikutácia je plytké prevzdušnenie vrchnej vrstvy trávnika. Na vertikutáciu používame špeciálny stroj, ktorý má vertikálne uložené, rotujúce hviezdice alebo nože rôzneho tvaru. Tie prerezávajú prízemnú vrstvu trávnika do hĺbky 10 – 15 mm.

Aký ohrievač je ten naj? Pozrite si naše POROVNANIE

MASTER je vodcom svetového trhu so zariadeniami na úpravu vzduchu. V našej ponuke máme niekoľko modelov MASTER ohrievačov vzduchu - elektriké, plynové, naftové. Majú široké uplatnenie, napríklad v priemyselových halách, na stavbách, farmách, v kanceláriách, ale aj v rodinných domoch. Sú to zariadenia s pokrokovým technickým riešením, modernou konštrukciou, jednoduchou obsluhou a tiež vysokou kvalitou, účinnosťou a spoľahlivosťou. Pozrite si naše porovnanie ohrievačov TU.

POROVNANIE: snežné frézy AL-KO - ktorú si vyberiete?

Keďže má najbližšie dni výdatne snežiť napríklad na Orave, Kysuciach, v okolí Tatier a v iných oblastiach na Slovensku, pripravili sme si pre vás porovnanie snežných fréz nemeckého výrobcu AL-KO. Všetky modely máme vystavené na predajni v Námestove.

V decembri dostanete od nás DARČEK ku každému nákupu! Pozrite si vianočný leták tu

Aj tieto Vianoce budú u nás v U-MAXe veľmi štedré! Počas celého decembra dostanete na predajni v Námestove hodnotný darček ku každému nákupu. Na posledný mesiac sme si pre vás pripravili skvelé ceny na vybrané produkty. Preto neváhajte a nakúpte lacnejšie na konci roka.

Predchádzajúca strana Ďaľšia strana