Novinky a recenzie

JESENNÁ AKCIA 2020

V našej jesennej akcii máme pre vás niekoľko typicky jesenných produktov za super ceny. Pripravte sa na zimu a potešte v záhrade jesennými prácami.

DEŇ MAJSTROV 11.9.2020 v U-MAXe - najvyššie zľavy v roku

Keďže sme zo všetkým určite známych dôvodov nemohli usporiadať našu tradičnú jarnú akciu, DEŇ MAJSTROV je tu teraz! Už v piatok 11. septembra 2020 sa pred U-MAXom budú sústreďovať stánky našich najväčších dodávateľov aby mohli Vám, našim zákazníkom, odprezentovať svoje novinky, náradie, produkty. Preto neváhajte, navštívte nás, zapojte sa do súťaže či tomboly a nakúpte výhodnejšie. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Novinka - kotúčová píla FESTOOL TKS 80

Predstavujeme vám novú FESTOOL pílu TKS 80 s jedinečnou funkciou SawStop. Od 1.7. začíname s predajom píly a prijímame objednávky. Pílu vám u nás na predajni v Námestove predvedieme vo štvrtok 16.7.2020. Priďte sa presvedčiť o fantastických vlastnostiach tejto novinky naživo. Tešíme sa na vašu návštevu.

FESTOOL SÚŤAŽ - vyhrajte na našom Facebooku

 

Vedeli ste, že u nás v U-MAXe v Námestove je jedno z najväčších FESTOOL centier na Slovensku? V spolupráci s FESTOOL sme sa rozhodli usporiadať súťaž, tak neváhajte, zapojte sa a vyhrajte prekvapenie od FESTOOL. Viac informácií TU.

 

Najširšia ponuka AL-KO kosačiek na Orave - pozrite si náš leták

Jarná sezóna je tu! Naskladnili sme pre našich zákazníkov široký sortiment AL-KO produktov. Príďte sa presvedčiť a vybrať si pre seba tú pravú kosačku - elektrickú, benzínovú, robotickú, baterkovú... Dokonca máme na výber aj z  traktorových kosačiek, môžte si ich pozrieť priamo u nás, 3 máme pre vás vystavené na predajni. Viac info tu.

ZDIEĽAJ A VYHRAJ AKU SKRUTKOVAČ NA FACEBOOKU

Ktorú značku náradia máte radšej? Makita alebo Milwaukee? Pridajte komentár na našom Facebooku a vyhrajte aku skrutkovač Milwaukee M12BDD. Viac informácii tu.

Akcia DECEMBER - pozrite si náš leták a ušetrite!

Počas posledného mesiaca sme si pre vás pripravili skvelé ceny na vybrané produkty. Preto neváhajte a nakúpte lacnejšie na konci roka. Cely leták si môžtete pozrieť tu.

Rozdávame hodnotné DARČEKY ku každému nákupu

Tieto Vianoce sú u nás v U-MAXe veľmi štedré! Počas celého decembra dostanete na predajni v Námestove hodnotný darček ku každému nákupu. Tešíme sa na vašu návštevu.

OSMO prírodné nátery na báze oleja

OSMO NÁTERY sú kvalitné nátery na báze prírodných olejov a voskov. Chránia drevo zvnútra a zvonku. Náter prenikne do dreva a zároveň vytvorí na povrchu ochranný film z vosku s otvorenými pórmi. Pozrite sa, ktoré produkty patria maedzi najpredávanejšie a aké ďalšie výhody ich pouzžívaním vaše drevo získa.

Teraz FESTOOL BATERKA ZDARMA!

Začnite teraz s 18V systémom a zaistite si akumulátor 5,2 Ah AIRSTREAM zadarmo!

Predchádzajúca strana Ďaľšia strana