Novinky a recenzie

Kúpte náradie FESTOOL a ušetrite až 100€!

Ako na to? Jednoducho! Už ste počuli o akcii FESTOOL CASHBACK? Ak nie, prečítajte si viac info tu.

Akcia platí od 1. júla 2019 do 31. augusta 2019

MILWAUKEE ZĽAVA -15% KEĎ HRAJÚ NAŠI!

Aj U-MAX fandí hokeju! A to v podobe 15%tnej zľavy na nákup náradia MILWAUKEE v dňoch kedy majú naši hokejisti zápas. Tak neváhajte a fandite s nami aj vy!

VYHRAJ DEWALT na akcii DEŇ MAJSTROV už 18.4.

Zapojte sa do súťaže v DEWALT stánku alebo nákupom DEWALT strojov do tomboly a vyhrajte stoje DEWALT!

Tešíme sa na vás!

DEŇ MAJSTROV štvrtok 18. apríla

Už tradičný festival náradia, ktorý každý rok pripravujeme pre našich zákazníkov sa bude konať vo štvrtok 18. apríla v areáli pred našou predajňou v Námestove, srdečne vás pozývame!

Náš vianočný leták je tu! Už ste ho videli?

V decembri sme si pre vás pripravili niekoľko produktov za super ceny. Nakúpte teraz a ušetrite! Veríme, že vás potešia pomocníci pre každú gazniku pri vianočnom upratovaní, vyhrievané bundy Milwaukee a ohrievače Master, s ktorými vám v zime zaručene zima nebude, asistenti pri odhrabávaní snehu a samozrejme už tradične množstvo náradia čo sa zíde každému majstrovi do dielne. Nech sa páči, pozrite sa TU. 

Tešíme sa na Vašu návštevu.

OTVORENIE zrekonštruovanej predajne už 19.10.

Vážení zákazníci, ako iste viete, naša predajňa prebehla rekonštrukciou, ktorej cieľom bol urobiť Vaše nakupovanie pohodlnejšie a rýchlejšie. Tiež sme sa snažili sprehľadniť produkty v predajni, aby ste sa ľahko orientovali. Na 19.10. sme si pri pre Vás pripravili špeciáln akcie, zľavy a predvádzačky nardia DEWALT a MILWAUKEE. Budeme radi, ak k nám zavítate a spolu otvoríme našu zrekonštruovanú predajňu. 

FESTOOL ROAD SHOW už 19.9.2018

Pozývame vás na FESTOOL ROAD SHOW, ktorá sa uskutoční už v stredu 19.9. 2018 v našej predajni v Námestove. Vyskúšajte. Zažite. Buďte pri tom.

AKCIA: Tie správne góly do vašej dielne

Aktuálne máme v akcii niekoľko strojov, ktoré sa vám určite do vašej dielne hodia. Skórujte a nakupujte so zľavou! Všetky produkty si môžete pozrieť tu.

Vyhrajte uhlovú brúsku DEWALT

Už tento piatok a sobotu 18. a 19. mája môžete na našej pripravovanej akcii FESTIVAL NÁRADIA vyhrať skvelé ceny od DEWALT.

Príďte, nakúpte DEWALT a vyhrajte DEWALT.

Podrobné podmienky zverejníme v piatok 18.5.

FESTIVAL NÁRADIA už v piatok a sobotu 18. a 19.5.

Srdečne vás pozývame k nám do U-MAXu na FESTIVAL NÁRADIA už v piatok a sobotu 18. a 19. mája do areálu pred našu predajňu. Počas tradičných prezentačných dní sme pripravili predvádzanie noviniek našich dodávateľov, predvádzanie náradia a strojov, ukážku AL-KO robotickej kosačky, Makita fúrika na baterky, Wolfcraft pracovného stola a mnohé ďalšie. Nebudú chýbať zľavy, tombola, súťaže o hodnotné ceny a hlavná výhra 15% zľava ku každému nákupu v roku 2018!

Predchádzajúca strana Ďaľšia strana