HUSQVARNA Automower 305 robotická kosačka

HUSQVARNA Automower 305 robotická kosačka

Kód:001094
Znížená cena!
Cena bez DPH:991,58 €
Cena s DPH: 1 319,90 € 1 189,90 €
Aktuálna zásoba: Na sklade 1-2 kusy

Husqvarna Automower® 305 sa vyznačuje kompaktným dizajnom a je ideálna pre menšie, členité záhrady do veľkosti 600 m2. Ľahko zvláda kosenie vo svahu až do sklonu 40 %.
Pohon všetkých kolies a systematické prechádzanie úzkymi miestami zaisťujú efektívnu prevádzku. Tri systémy vyhľadávania umožňujú kosačke nájsť najrýchlejšiu cestu domov k nabíjacej stanici. Kosačka je vybavená časovačom podľa počasia, protimrazovou ochranou a aplikáciou Automower® Connect@Home. Ľahko sa čistí a umýva s použitím hadice.

FUNKCIE kosačky Husqvarna Automower® 405X
Automower® Connect
Užite si pohodlné ovládanie svojej robotickej kosačky Husqvara prostredníctvom smartfónu s aplikáciou Husqvarna Automower® Connect, s ktorou môžete spravovať a monitorovať prácu kosačky, čo vám zaistí spoľahlivé a špičkové pokosenie trávnika. Urobte si starostlivosť o trávnik takú bezstarostnú, ako je to len možné s Automower® Connect. V závislosti od modelu je k dispozícii mobilné pripojenie, pripojenie Wi-Fi a Bluetooth. *Bluetooth® pripojenie ponúka dosah až 30 metrov. Mobilná komunikácia a pripojenie k Wi-Fi poskytujú pokrytie odkiaľkoľvek na svete, zatiaľ čo je kosačka pripojená k Wi-Fi. Cena zahŕňa 10-ročnú zmluvu na mobilné dáta*. *Priložená 10-ročná zmluva Automower® Connect platí iba v prípade, že tretia strana poskytuje dostatočné mobilné pokrytie v danej oblasti
Systematické kosenie trávy v úzkych priechodoch
Na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov kosenia po celej pracovnej ploche možno pre prechody úzkymi priechodmi nastaviť automatické prepínanie z režimu kosenia podľa náhodného vzorca do režimu systematického kosenia.
Jednoduché čistenie
Kryt a spodnú časť robotickej kosačky môžete umyť s použitím záhradnej hadice. Pomocou priloženého nástroja pre údržbu možno kryt ľahko sňať pre jednoduché čistenie vo všetkých dostupných miestach.
Protimrazová ochrana
Robotická kosačka automaticky preruší plán kosenia v mrazivých podmienkach, čím pomáha chrániť trávnik.
Timer (časovač) podľa počasia
Kosačka Husqvarna Automower® vie svoju pracovnú dobu prispôsobiť počasiu, čo znamená, že v čase rýchleho rastu trávy pracuje oveľa dlhšie. Za slnečného a suchého počasia alebo ku koncu sezóny kosí kratšiu dobu - tým šetrí trávnik a zároveň sa menej opotrebováva.
Automatické zvládanie priechodov - patentované
Husqvarna Automower® automaticky rozpozná úzky priechod a prejde aj tým najužším. Pri prejazde úzkymi miestami mení dráhu, aby nedochádzalo k vytváraniu nepekných koľají.
3 rôzne štartové miesta
Rovnaká výška kosenia je zabezpečená aj vďaka možnosti začatia kosenia na troch rôznych miestach pozdĺž patentovaného navádzacieho vodiča vedúceho z nabíjacej stanice. To je užitočné najmä pri kosení väčších trávnatých plôch. Pre veľké plochy sa odporúča používať viac štartovných miest. Pomocou aktívnej GPS navigácie (len určité modely) sú vzdialené štartové miesta automaticky nastavené a ručné nastavenie nie je potrebné.
Kosenie po špirále
Automatická funkcia, kedy kosačka vyrovnáva rozdiely vo výške trávy. Snímače žacích diskov zisťujú, či kosačka vstúpila do oblasti s vyšším trávnikom a prepínajú technológiu kosenia na systematický špirálový vzor.
Kosenie na mieste
Špeciálny režim pre rýchle pokosenie menšej plochy s vyššou trávou. To je užitočné napríklad pri kosení v miestach, kde stával záhradný nábytok a na jeho mieste zostala nepokosená tráva. Kosačku umiestnite na požadované miesto a zvoľte režim Kosenie na mieste. Kosačka bude kosiť v úzkych špirálach a po dokončení bude pokračovať v automatickom režime.
Profily
Použitie profilov uľahčuje nastavenie kosenia, ak je jedna kosačka používaná na viacerých miestach/záhradách. Pri inštalácii kosačky je potom ľahké prepínať medzi rôznymi nastaveniami.
Sekundárna oblasť
Ak je váš trávnik rozdelený na samostatné oblasti, môžete v rámci vašej inštalácie vytvoriť sekundárnu oblasť. Ak chcete vytvoriť sekundárnu oblasť, musíte nastaviť ohraničujúci kábel, aby ste vytvorili ostrov okolo sekundárnej oblasti. Po nainštalovaní budete musieť ručne premiestniť kosačku medzi týmito dvoma oblasťami a kosačka bude kosiť zvolený čas alebo do vybitia akumulátora.
Nízke emisie oxidu uhličitého
Pri výbere tohto výrobku si môžete byť istí, že počas aktívneho používania produkuje v porovnaní s tradičným benzínovým výrobkom menej uhlíkových emisií. Tento akumulátorový výrobok neprodukuje počas používania žiadne emisie CO2, no stále poskytuje výkon a kvalitu, ktoré očakávate od výrobku Husqvarna. Je však dôležité poznamenať, že emisie CO2 vznikajú pri ďalších fázach životného cyklu výrobku, ako sú výroba, nabíjanie a likvidácia po skončení jeho životnosti.

Technické parametre
Kapacita
Pracovná kapacita, m2 600 m2
Typ ohraničenia Vodič
Maximálny sklon v blízkosti ohraničujúceho vodiča 15 %
Maximálny sklon vo vnútri pracovnej plochy 40 %
Max. aktívny čas 10 h
Systém hľadania Tri systémy hľadania
Následuj navádzací vodič 1
Systém nabíjania Automatický
Celkové rozmery
Hmotnosť, kg 9,4 kg
Rozmery výrobku, dĺžka 57 cm
Rozmery výrobku, šírka 43 cm
Rozmery výrobku, výška 25 cm
Údaje o výrobku
Farba Šedivá
Hladina hluku vnímaná 59 dB(A)
Index ochrany (IP kód) IPX5
Typ akumulátora Li-Ion
Kapacita akumulátora, Ah 2,1 Ah
Nabíjací prúd (A) 1,3 A
Priemerný čas kosenia na jedno nabitie 70 min
Typická doba nabíjania 60 min
Priemerná spotreba energie pri maximálnom využití 5 kWh
Priemerná spotreba energie pri maximálnom využití 600 m2
Žací systém
Systém kosenia 3 otočné nože ostré ako žiletka
Výška kosenia, max., mm 50 mm
Výška kosenia, min., mm 20 mm
Šírka záberu, cm 22 cm
Nastavenie výšky kosenia Manuálne
Ochranný disk Áno
Obojsmerné otáčanie kosiaceho disku Áno
Ovládanie
Klávesnica Klávesnica a displej/ apl.
Informačný panel Monochromatický grafický displej 2,8”
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth®
Riadená aplikáciou Automower® Connect@Home
Integrácia s inteligentnou domácnosťou Nie
Aktualizácia firmvéru Dealer Service
Bezpečnosť
GPS Sledovanie Nie
Geoplot Nie
PIN kód Áno
Alarm Áno
Senzor zdvihnutia Áno
Senzor náklonu Áno
Object detection Nie
Pre tento produkt nie sú definované žiadne parametre.
Pre tento produkt neexistuje žiadne príslušenstvo.
Pre tento produkt neexistuje žiaden alternatívny tovar.
Pre tento produkt neexistuje žiadne video.

Zatiaľ nebolo pridané žiadne hodnotenie. Môžete býť prvý. Prihláste sa a napíšte svoje hodnotenie.

Napíšte svoje hodnotenie
HUSQVARNA Automower 305 robotická kosačka

HUSQVARNA Automower 305 robotická kosačka

Napíšte svoje hodnotenie